Seniorien Sm-sarjassa 12.10.2019 Tapiolassa oli pelillinen katastrofi lähellä !!

13.10.2019

Taas oli kierros edessä, nyt matkattiin Espoon Tapiolaan. Matkaan lähdettiin ilman rahastonhoitajaa, ilmeisesti ensimmäisen kerran seitsemään vuoteen ?? Vuokra-auto oli Ford,  englantilaiset autothan tiedetään, siispä enteet oli ennen matkaa huonohkot. Oltiin saatu kylläkin uusi ns. rookie-pelaaja Söyrinki mukaan, muut oli vanhoja tuttuja, ja jututkin meni niitä samoja vanhoja raiteita pitkin, joita ei voi julkisesti kertoa.

Eka pelissä vastassa oli Mainarit, heti aluksi tuli selväksi, että oli tehty tosi flätti-keli, siispä piti osua melko tarkalleen samalle rimalle jos meinasi  ottaa osumaa ykköskeilaan. Yks pelaaja skipattiin heti kokoonpanosta, kymppiruudussa Mainarit käänsi ottelun itselleen. 

Toka peli ja vastassa oli Cps Kokkola, Tuomisalo painoi 269, katsottiin, että kyllä jollain käy ns. munkki, häviö siitä ja heti reilusti. Oli halliin taiottu sellainen keli, ettei allekirjoittanut muista aiemmin olleen kuin joskus 80-luvulla Vaasassa, sielläpä ei ole tullut käytyä sen koomin. Joukkue pohti, miten tästä selvitään, eipä auttanut kuin linjan oikaisu ja Söyrinki ankkuriksi. 

Kolmannessa pelissä muutos auttoikin ja siitä kairattiin voitto Boltsista, taisi olla eka voitto kahteen vuoteen heistä.

Neljäs peli ja vastassa kotijoukkue Patteri, siinä rookie painoi kyllä Tkk:lle voiton melkein yksin, pelit oli 2-2, vähän paremmalla mielellä tauolle.

Tauon jälkeen hallitseva mestari GB, eipä siitä sen kummempaa kerrottavaa kuin selvä tappio, lisäksi Lenkki sai tarpeekseen hallista/kelistä :)

Kuudennessa pelissä oli vastassa Jyrä, heillä oli kyllä peli tosi sekaisin, siiitä Rytkyn ja Söyringin pelillä kairattiin voitto.

Seitsemännessä pelissä oli vastassa Konjakkiporukka XO Porista, olipa tosi jännä ja matalatasoinen peli, ja todella hankala olosuhde oli nyt muuttunut tosi Kiinalaiseksi olosuhteeksi. Tasaisesti mentiin kymppiruutuun ja Tkk:n kolme eka pelaajaa teki kaikki tyhjän, XO:lta vain kaksi pelaajaa. Ankkurien tullessa peliin mukaan meidän aloittaja oli jo häipynyt maisemiin, (mökötti ulkona), mutta joukkueen kapun piti pitää kirjanpitoa ( muuten hänkin olisi häipynyt paikalta). Rookie ankkurina ei ymmärtänyt pelin tärkeyttä, kolme kaatoa ja pisteen voitto, taisi porukkaa hymyilyttää ekan kerran koko päivänä.

Tälläinen päivä oli eilen Tapiolassa ja pelithän jatkuu 30.11. Kaupissa kolmannelta sijalta. 

Tulkaahan porukalla kannustamaan joukkuetta, koska sitä näemmä kuitenkin tarvitaan.

t. Eki