Senioreiden valtakunnansarjan pelireissu Varkauteen 24.10.2020

25.10.2020

Olipa taas lauantai ja lähdimme pelireissulle pelaamaan sm-sarjaa Varkauteen. Oli käsky käynyt minulle, että hommaa auto reissulle. Ajattelin, että varataan sitten johtotähti, oikein 8 hengen sprintteri  
Porukka kasaan klo 06.20 ja Patalahteen aamupalalle, jossa oli heti kuskin vaihto. Oli pieni pakkaskeli, niinpä Vaajakosken jälkeen sillalla oli jännät paikat, koska tiellä oli mustaa jäätä. Auto otti ja lähti heittelehtimään, mentiin kylkimyyryä ainakin kolmeen kertaan, saattoi olla enemmänkin, meni laskut jo sekaisin. Niin vain Simca-kuski sai pidettyä auton tiellä, sanoisin että 9 kuljettajaa kymmenestä olisivat löytäneet itsensä vieressä olevasta järvestä. Oli vähän hiljaista porukkaa, mutta vain hetken ja selvittiin säikähdyksellä (kuski joutui vaihtamaan alkkarit :)) 

Ja sitten peleihin, eka peli ja vastassa konjakkiporukka Porista, alkuun näytti vahvasti, että tappio tulee, mutta Porin pojille iski reikiä ja voitto meille. 

Toka pelissä vastaan CPS Kokkolasta, taas tiukkaa peliä, mutta Kokkolan pojille 2 reikää kymppiin ja meille tuli toka voitto, 533-514. 

Kolmas peli ja vastassa oli Patteri. Peli oli tasaista, kunnes Keiturille 6:sta eteenpäin tuli pelkkiä kaatoja, joten niillä kaadoilla voitettiin 627-606. 

Neljäs peli ja vastaan tuli GB. Näytti, että tästähän rallatellaan selvään voittoon, mutta niin vain Raatikaiset kaivoivat uretaanit esiin ja kymppiruudussa ohi, kyllä porukkaa korpesi. Virtanen yritti avittaa meitä tekemällä ysiin 8-10 reiän taskusta, hankalaa keliä oli keilata, mutta niinpä se oli kaikilla, siispä 595-587 tappio. 

Viidennessä pelissä vastassa oli Boltsi, tuo Tkk:n kiusaaja porukka :), kuivahkoa ja samalla suttua radalla, mutta Lenkillä salamoi ja hän piti meidät pelissä. Pietarinen meinasi taas kiusata, mutta Mane paikkasi vikana kympin ja siitä saatiin voitto 541-508. 

Kuudennessa pelissä ei mainittavaa, siinä saimme voiton Jyrästä 567-475. 

Seiskapeli ja vastassa oli koitijoukkue Mainarit, he lähtivät heti tyrmäysasenteella peliin, viiden jonoa ja sillai. Rytky oli levännyt muutaman sarjan ja iski 257 meille, mutta ei auttanut, meille tuli tappio Mainareiden farmi-pelaajan johdolla, pisteet 675-630.  

Kokonaisuutena kisoissa oli hankalat kelit, mutta suhteellisen hyvin pysyttiin porukan mukana neljäntenä. Neljä joukkuetta tuntuu erottautuvan sarjassa, kolmen sakkiin pitäisi yrittää pyrkiä, mutta taso on neljän kesken niin tasaista, että hankala sinne on yltää. Ihmettelimme kun ei tehty välihoitoa ollenkaan, kai se öljy on niin kallista, että korona-säännöillä sitä ei ainakaan pysty perustelemaan. 
Sarja jatkuu ensi kuussa Porissa, jollei tule uusia koronakieltoja. 

t. Eki !! 

Tästä Varkauden tulokset.